Помогнете на тигрите да не изчезнат!

За 100 години имаме 97% по-малко тигри. Днес те са едва 3900. Ще позволим ли да изчезнат напълно? Направете дарение за тигрите и вземете сертификат. Можете да получите и красива играчка - тигър.

Изтребват ги до последния екземпляр...

Векове наред тигрите вдъхват страхопочитание със своята внушителна и свирепа красота. Но бракониерите са на път да убият и последния див тигър. Един ден тези чудесни котки ще останат само в далечните ни спомени и в зоопарковете.

Защо ги избиват така безмилостно?
Всяка част от тялото на тигъра – от мустаците до последния косъм на опашката – се търгува на черния пазар, като се представя за чудодейно лекарство или просто за декорация. А цената на жив тигър стига до 50 000 долара.

Как се случва всичко това?
Повечето бракониери са част от отлично оборудвани криминални организации. Целта им е да проследят и убият възможно най-голям брой диви животни, без да бъдат заловени от властите.

Какво прави WWF, за да им попречи:
помагаме на местните общности да наемат и оборудват повече рейнджъри, които да следят и залавят бракониерите
създаваме „зелени коридори“ между откъснатите територии, за да може тигрите да се придвижват свободно в тях
поставяме фотокапани, за да заснемем колкото се може повече тигри и така да следим техния брой.

Помогнете ни да спасим тигрите! Дарявайте малка сума всеки месец с PayPal и ще получите личен сертификат за дарение и уолпейпър с малки очарователни тигърчета. Когато дарението ви достигне 70 лв., WWF ще ви изпрати и чудесна мека плюшена играчка - тигър.
Начините за плащане на дарението са различни. Посочете сума на дарението, следвайте стъпките и изберете най-удобния за вас.

Подаръци от WWF

Подаръци от WWF

 
• Личен сертификат за дарение*
Плюшена играчка тигър при достигане на дарение от 70 лв.
some_text

* Сертификатът се изпраща само в електронен вид по имейл.