Неувяхваща свежест в сватбения ден

Бихте ли отишли на сватба, без да купите букет?

Ако ви предстои сватба, по традиция гостите ще носят цветя за булката. Но какво ще стане с тях в празничната суматоха?
 
Повечето булки споделят, че всъщност нямат възможност да им се насладят пълноценно. Още щом им връчат цветята за сватбата, ги предават на помощниците си. Роднините имат грижата да ги натоварят по колите и да ги пренесат в ресторанта. Много е възможно булката да не успее да се порадва на сватбените букети. Много е възможно в онзи миг да не се замисли дали някои от цветята, които се продават, всъщност не са застрашени – като орхидеите и залиста, например.
 
Но със сигурност знаем, че вековните гори в България наистина са застрашени. Те не само че ни осигуряват чист въздух, но са и дом на множество красиви цветя и растения.
 
Затова се обръщаме към вас. 

Помолете гостите на сватбата да не купуват цветя за булката, които само ще бъдат похабени.

Убедете ги да съберат парите за букети и да ги дарят за спасяване на вековните гори. Създайте своя собствена традиция и дарете красота, като опазите цветята и растенията, за да можете да им се наслаждавате пълноценно винаги.
 
Разбира се, всяка булка заслужава само най-красивите сватбени подаръци. Затова, в знак на признателност за благородния жест, младоженците ще получат сертификат за дарение с карта на вековните гори у нас, електронен пътеводител за Западна Стара планина и подарък-изненада.

За контакти и помощ в организацията на дарението пишете на имейл kampania@spasetedivatapriroda.bg. Изпратете вашето име и телефон и ние ще ви се обадим, за да уточним всичко, което ви интересува.

ПОДАРЪЦИ ОТ WWF

ПОДАРЪЦИ ОТ WWF

 
• Личен сертификат за дарение*
• Пътеводител за Западна Стара планина
• Плюшена играчка рис за дарение над 100 лв.


 
some_text

* Сертификатът и пътеводителят се изпращат само в електронен вид по имейл.