Празник с кауза

Как да направим личния ви празник още по-хубав?

Рождени дни, именни дни, посрещане на нов член в семейството, абитуриентски балове и завършване на университета – все поводи, които всички ние чакаме с нетърпение.

Вълнението покрай подготовката винаги е голямо независимо дали планираме малка почерпка с торта или грандиозно диджей парти с много наздравици и танци.

Вълнение има и у вашите гости, които не спират да си задават въпроса: „Какъв подарък да занеса?“

Подаръците са неизменна част от всеки празник, а най-хубавият момент е изненадата и трепетното очакване да видим какво се крие под лъскавата опаковка с панделка.

Но какво да кажем за цветята и картичките с пожелания? Докато някои хора искрено ги ценят и ги пазят като скъп спомен, други ги изхвърлят на боклука само след няколко дни.

Подарък за природата
Улеснете гостите си и заедно с тях направете подарък на гората и животните в нея. Обявете, че празникът ви ще бъде с кауза и че искате да съберете като дарение всички пари, които биха били похарчени за цветя, картички и ненужни опаковки.

А ако някой ви попита какъв подарък искате и се чудите какво да отговорите, просто кажете: „Събирам дарения за дивите животни в България. Ела да си кажем наздраве и пусни подарък за тях в специалната дарителска кутия на WWF. Дарението става бързо и лесно и онлайн.”

Как ще помогне вашето дарение?
За по-малко от един човешки живот сме загубили 69% от дивите животни по света. Всяка секунда по света се изсича гора с размерите на едно футболно игрище. С нея безвъзвратно губим и всички нейни обитатели, както и ползите, които би донесла на хората, ако беше запазена цяла и непокътната.

От момента, в който WWF започва работа в България преди повече от 17 години, ние неуморно се борим за опазването на българската природа и нейните ресурси.
* Грижим се българските гори у нас да се управляват така, че да ги има и след стотици години. Заедно с наши партньори и поддръжници засадихме над два милиона дръвчета.
* Борим се срещу незаконния дърводобив и срещу посегателствата в защитените територии.
* Създадохме Спасителен мечешки отряд, който помага на мечки в беда, но също така и на хората, които живеят в близост до мечешки местообитания.

Работата ни е трудна и отнема много усилия и време. Имаме нужда от редовна финансова подкрепа, за да постигнем най-амбициозната цел – да опазим природата на България и за следващите поколения.

Разбира се, поводът ви за празник трябва да се почете и няма да ви оставим без подарък. В знак на признателност за благородния жест, ще получите сертификат за дарение и емблематичния подарък на WWF – колекционерска плюшена играчка.

За контакти и помощ в организацията на дарението пишете на имейл kampania@spasetedivatapriroda.bg


 


* Сертификат за дарение
* Плюшено мече при достигане на дарение от 70 лв.

 

some_text
* Сертификатът се изпраща само в електронен вид по имейл.