Благодарим ви, че сте наш дарител!

Връзката с вас е важна и ние от WWF искаме да ви информираме за работата ни, както и да ви изпращаме покани за наши събития.

Заради хора като вас, ние можем да се справим с предизвикателствата и да изградим бъдеще, в което човекът живее в хармония с природата. Благодарим ви от сърце, че сте наш приятел!

Попълнете данните си по-долу. На посочения имейл ще получите линк за изтегляне на сертификата за дарение.

Важно: В полето за телефон попълнете номера, от който направихте sms дарението, като започнете с кода за България: +359.
 

Моите контакти

Прочетете общите условия за ползване на уебсайта и политиката ни за защита на личните данни.

WWF България съхранява и обработва личните ви данни с цел приемане и проследяване на платените суми по заявеното дарение. Освен от нас, те се използват и от наши подизпълнители, които ни помагат с обработката на плащанията, изпращането на информация и отчет за работата на WWF, поддържането на телефонна инфолиния, куриерските доставки.

Кликнете в квадратчето по-долу, ако желаете да получавате покани, новини и отчет за работата на WWF, която сте на път да подкрепите. Ние няма да предоставим данните ви на друга организация, за да може тя да ви изпраща рекламни и търговски съобщения. Можете да поискате отписване от нашия списък с поддръжници по всяко време на уебсайт wwf.bg или с имейл до kampania@spasetedivatapriroda.bg

Прегледайте и нашата политика за защита на личните данни за повече подробности.


Нужда от помощ?

02 808 20 64

Телефонна линия за дарители:
в работни дни от 9:00 до 18:00 ч.
e-mail: kampania@spasetedivatapriroda.bg