Неувяхваща свежест в сватбения ден

Бихте ли отишли на сватба, без да купите букет?

Ако ви предстои сватба, по традиция гостите ще носят цветя за булката. Но какво ще стане с тях в празничната суматоха?
 
Повечето булки споделят, че всъщност нямат възможност да им се насладят пълноценно. Още щом им ги връчат, ги предават на помощниците си. Роднините имат грижата да ги натоварят по колите и да ги пренесат в ресторанта. Много е възможно булката да не успее да се порадва на букетите от гостите. Много е възможно в онзи миг да не се замисли дали някои от цветята, които се продават, всъщност не са застрашени – като орхидеите и залиста, например.
 
Но със сигурност знаем, че вековните гори в България наистина са застрашени. Те не само че ни осигуряват чист въздух, но са и дом на множество красиви цветя и растения.
 
Затова се обръщаме към вас. 

Помолете гостите на сватбата да не купуват цветя за булката, които само ще бъдат похабени.

Убедете ги да съберат парите за букети и да ги дарят за спасяване на вековните гори. Създайте своя собствена традиция и дарете красота, като опазите цветята и растенията, за да можете да им се наслаждавате пълноценно винаги.
 
Разбира се, всяка булка заслужава само най-красивите подаръци. Затова, в знак на признателност за благородния жест, младоженците ще получат сертификат за дарение с карта на вековните гори у нас, занимателно оригами на рис и подарък-изненада.

За контакти и помощ в организацията на дарението: 
имейл: kampania@spasetedivatapriroda.bg, 
тел.: 02/808 20 64

ПОДАРЪЦИ ОТ WWF

ПОДАРЪЦИ ОТ WWF

 
• Личен сертификат за дарение*
• Оригами на рис
• Плюшена играчка рис за месечни дарители при достигане на дарение от 50 лв.**


 
some_text

* Сертификатът и оригамито се изпращат само в електронен вид по имейл.

** Плюшеният рис се изпраща като подарък само на ежемесечни дарители. Ако желаете да получите риса веднага, можете да го поръчате в онлайн магазина на WWF.