Касичка за WWF

ВСИЧКИ НИЕ ДЪРЖИМ 23 МЛН. ЛЕВА НА МОНЕТИ ОТ ПО 1, 2 И 5 СТОТИНКИ

Сега стотинките в джоба могат да послужат за опазване на ценната българска природа.
 
Направете си касичка и започнете да я пълните с монети. Буркан, кутия, кен, каквото си харесате. Непременно включете и децата в изработването, а защо не и в пълненето. Направете ѝ украса и се похвалете на приятелите си. Може дори да си направите домашно ателие за касички и да организирате конкурс за най-оригинална касичка.

Дарете събраните пари за опазването на българската природа.

За помощ в организацията на дарението:
Елена Ганчева,
kampania@spasetedivatapriroda.bg

ЗА КАКВО ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ДАРЕНИЯТА?

Нашата цел е да оставим ценните стари гори в България без човешка намеса, като така ще осигурим дом, места за укритие и храна за риса, както и за други застрашени горски обитатели. Постигаме я чрез помощ  в сертифицирането на горите по системата FSC.

Тя гарантира, че ценните територии ще бъдат опазени без сеч или каквато и да е стопанска дейност, правата на местното население няма да бъдат нарушени, а работещите в дърводобивния сектор имат трудови договори, адекватно заплащане и осигуровки.

Нашата работа в защита на горите не е еднократна кампания, а дългосрочен ангажимент. Тя е трудна и изпълнена с ежедневни предизвикателства.

Вашите дарения ще ни помогнат да планираме дейността си за няколко години напред и ще ни дадат сигурност, че ще можем да завършим започнатото.

подаръци от WWF

подаръци от WWF

 
• Личен сертификат за дарение*
Плюшена играчка рис при достигане на дарение от 70 лв.

 
some_text

* Сертификатът и оригамито се изпращат само в електронен вид по имейл.