СПАСЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ РИС!

Помогнете на риса да се върне в България трайно!

Знаете ли с колко трудности се сблъсква рисът днес? Запасите му от храна са силно ограничени, а към малкото останали се домогва човекът. Да, за съжаление, хората са сред най-големите врагове на този удивителен бозайник.

Територията, на която рисът е принуден да търси все по-оскъдната си храна, се смалява непрекъснато. През нея хората прокарват пътища, строят сгради, изхвърлят боклуци... Но като смела и решителна котка, рисът продължава да оцелява. Въпреки всичко.

Ето защо рисът се нуждае от Вашата помощ.

Застанете зад каузата на WWF България и така ще помогнете на този изключителен представител на семейство Котки да се върне в българските гори и да живее спокойно в тях.

Малки, но редовни дарения ще ни помогнат да спасим дома на риса – вековната българска гора – преди да е станало твърде късно. Нашата цел е да запазим колкото можем повече гори, за да осигурим така необходимата среда, в която рисът да има добър шанс за оцеляване

И Вие можете да помогнете!
Побързайте - важно е да действаме заедно сега и да спрем безразборното опустошаване на българската гора! Кликнете върху бутонаИ аз ставам закрилник“, за да направите дарение за опазване на горите, които са дом на българския рис.

 

Подаръци от WWF

Подаръци от WWF

 
• Личен сертификат за дарение*
• Оригами на рис

• Подарък изненада при достигане на дарение от 25 лв.
• Плюшена играчка рис при достигане на дарение от 70 лв.

 
some_text

* Сертификатът и оригамито се изпращат само в електронен вид по имейл.